26 november | Microsoft Azure informatiesessie

Steeds meer scholen oriënteren zich op Microsoft Azure. Wegens grote belangstelling voor dit onderwerp organiseert SLBdiensten samen met IT-Workz en Microsoft een informatiesessie hierover. Op 19 en 26 november 2019 worden deze identieke informatiesessies gehouden. Eerdere sessies begin dit jaar waren binnen no-time volgeboekt. Zorg dus dat je het niet mist en schrijf je in. We hebben op beide dagen plek voor circa 20 personen.

Microsoft Azure
Microsoft Azure is een open en flexibel cloud-platform dat je in staat stelt om toepassingen snel te bouwen, te implementeren en te beheren via een mondiaal netwerk van door Microsoft beheerde datacenters.

Tijdens deze informatieve sessie gaan we in op:
- Welke voordelen biedt Azure?
- Waarom zou ik Azure Services moeten gaan gebruiken en hoe doe ik dat dan?

Voor wie?
Voor al onze relaties die meer willen weten over Microsoft Azure.

De agenda in grote lijnen
09:30 uur Inloop met koffie/thee.
10:00 uur Start bijeenkomst met welkom vanuit SLBdiensten en Microsoft.
10:10 uur ‘Aan de slag met Azure’, door door Julian Kreuk (Solution Specialist Azure bij Microsoft). Er worden scenario’s geschetst waarbij Azure een belangrijke rol kan spelen gevolgd door informatie over de eerste stappen binnen het Azure platform. Ook is er aandacht voor het daadwerkelijk verplaatsen van (een deel) van het datacenter naar Azure. Hoe start je hiermee en wat is er voor nodig.
11:45 uur Vragenrondje over aanvragen, prijzen, processen en al je andere vragen.
12:30 uur Lunch
13:00 uur Klant aan het woord over ervaringen met Azure. Pieter Klijs van IT-Workz vertelt over de ervaringen van het KSE (Katholieke Scholengemeenschap Etten-Leur).
15:00 uur Vragenrondje en onder voorbehoud een tweede instelling aan het woord.
16:00 uur Einde

Locatie en tijdstip
De informatiesessie vindt plaats op dinsdag 26 november 2019 van 9.30u - 16.00u (inclusief lunch) op het kantoor van SLBdiensten:

Vierwindenstraat 149
1013 LA Amsterdam

(tussen de Coentunnel en het Amsterdam Centraal Station in, vlak aan het IJ. Ons pand is goed bereikbaar met het ov en ligt op ruim 10 minuten loopafstand van Amsterdam CS).

Aanmelden
Je kunt je hier aanmelden voor de kennissessie op dinsdag 26 november.

Meer leren over Azure?
Wil je in het najaar nog meer leren over Azure? Schrijf je dan in voor de training Azure Fundamentals á €435,- bij Slim in de klas. Het betreft een training van 1 dag. De training wordt gegeven op 30 oktober en 11 december.
Deze trainingen kunnen bij meerdere aanmeldingen eventueel ook op locatie worden verzorgd. Productmanager Erwin Lauffer vertelt je er graag meer over: training@slimindeklas.nl of via telefoonnummer 020 420 13 96.

Over Kofschip Groep
Kofschip Groep bestaat uit vooraanstaande bedrijven die innovatie, technologie en onderwijs in hun DNA hebben. Met SLBdiensten, IT-Workz, Slim.nl, MBOwebshop.nl, VOwebshop.nl, Slimindeklas.nl en ICTheek hebben we een herkenbaar en onderscheidend merkenportfolio.