Bundeling van krachten zorgt voor slimmere en betaalbare ICT in het onderwijs.

NIEUWS: IT-Workz gaat samen verder met SLBdiensten en Slim.nl

Lees het persbericht

Onderwijskennis en ICT-expertise onder een dak

Als strategische Educational Technology partner verzorgt IT-Workz elk aspect van automatisering en informatisering voor onderwijsinstellingen. Wij zijn ontstaan vanuit het onderwijs. Met de unieke combinatie van IT-expertise en onze kennis van het onderwijs, vertalen wij maatschappelijke en technologische ontwikkelingen naar praktische onderwijsoplossingen. Oplossingen die bijdragen aan onderwijsvernieuwing en de kwaliteit en duurzaamheid van het onderwijs.

 

Wij geloven dat het onderwijs zich bezig moet kunnen houden met datgene wat echt belangrijk is: goed en eigentijds onderwijs geven. De vraag is niet óf ICT hierbij ingezet worden, maar hoe. Wil je ook samen werken aan slimmer onderwijs? Wij helpen je graag vooruit.

 

 

IT-Workz helpt bij:

 • Flexibel en effectief (samen)werken
 • Kosten besparen
 • Beheren en optimaliseren van de ICT-infrastructuur
 • Volledige ontzorging van de ICT-dienst
 • Analyseren behoefte en adviseren ICT-oplossingen
 • Verdieping van het onderwijs

Tevreden klanten!

 • Op basis van een Europese Aanbesteding hebben wij de regievoering over de totale ICT-dienstverlening van het ROC Horizon College gegund aan IT-Workz. IT-Workz heeft conform de afspraken de transitie van de ICT-omgeving vanuit één datacentrum naar de Azure cloud met succes uitgevoerd. Het project was complex qua techniek en stakeholdermanagement. Vanuit het perspectief van de opdrachtgever heeft IT-Workz ruimschoots voldaan aan wat wij hebben gevraagd.

  Jacques Smeets
  Jacques Smeets

  Chief Information Officer bij het Horizon College

 • Met de uitbesteding van ICT aan IT-Workz heeft CSB nu ‘zeven mijls’ passen gezet met haar onderwijs en het aanbieden van adaptief en innovatief onderwijs. Het is betrouwbaar en degelijk.

  Mart Heertjes
  Mart Heertjes

  Hoofd bedrijfsvoering bij CSB Amsterdam

 • De DigiCampuz geeft SOML en hun 10.000 gebruikers de mogelijkheid om tijd- en plaats onafhankelijk te werken. Voor SOML is dit een must.

  Leon van Lare
  Leon van Lare

  Manager ICT bij SOML

 • De kick-off van het project Office 365/Campuz 365 samen met IT-Workz was zeer geslaagd. Al onze vo-scholen stappen volgend jaar over naar dit platform, waarbij we vanuit één account alle online diensten kunnen bereiken. De komende tijd willen we onze collega's enthousiasmeren en inspireren door de mogelijkheid te laten zien, daarna volgen de trainingen en daarna worden de nieuwe mogelijkheden in de eigen omgeving toegepast.

  Henk Orsel
  Henk Orsel

  Manager Informatisering en Automatisering

 • IT-Workz, bedankt om samen met PCOB een passende oplossing te creëren voor onze school en het basisonderwijs. De toegankelijkheid van IT-Workz en het openstaan voor nieuwe ideeën, maakt jullie tot een passende partner binnen het onderwijs. Nu nog even wachten op #Microsoft, zodat ook de jongste leerlingen kunnen gaan inloggen op hun eigen #Office365 omgeving. De plannen zien er al goed uit. Nu eerst vakantie vieren dan een frisse start in de cloud van Microsoft!

  Wilco Willemse
  Wilco Willemse

  Teacher Ambassador voor Microsoft

 • Ik zie de mensen van IT-Workz als collega's.

  Maurice Roquas
  Maurice Roquas

  Teamleider ICT Support bij het Horizon College

Over IT-Workz

Als strategische Educational Technology partner verzorgt IT-Workz elk aspect van automatisering en informatisering voor uw onderwijsinstelling. Wij kunnen ons onderscheiden, omdat onze organisatie niet alleen de technologische ontwikkelingen met didactische mogelijkheden omarmt, maar deze ook toepast in het onderwijs en het leren.

Meer over ons

 

Onze aanpak

Door onze kennis en expertise van het onderwijs zijn wij in staat de technologische ontwikkelingen te vertalen naar praktische toepassingen voor het onderwijs.

 • Leren

  Onze focus ligt op het onderwijs zodat wij alle aspecten die belangrijk zijn voor een school leren kennen en begrijpen.

 • Verbinden

  Ervaring opdoen bij verschillende scholen helpt ons onze producten en diensten te verbeteren en zo nog beter bij het onderwijs aan te kunnen sluiten.

 • Innoveren

  We kijken samen met de school vooruit om aan te kunnen blijven sluiten bij de belevingswereld van leerlingen nu en in de toekomst.