Digitale werkplek bij CSB Amsterdam

We kunnen nu zorgeloos gebruik maken van ICT-oplossingen in de klas.

Heb je vragen, of zin in een kop koffie?

Anne Steverink

DigiCampuz bij CSB Amsterdam

De dienstverlening van IT-Workz als geheel heeft de school opgeleverd dat we nu zorgeloos gebruik kunnen maken van ICT-oplossingen in de klas en voor het onderwijs. De collega’s hoor je nu nooit meer zeggen: ‘het werkt niet’.

Het grote voordeel ziet CSB Amsterdam in het feit dat de pc’s op afstand beheerd worden en dat men ook op een eigen device (of dat nu Apple of Android of Windows is) altijd kan inloggen. Ze hoeven nu nooit meer te zeggen: "Sorry, maar daar kan ik nu niet bij of over beschikken". CSB Amsterdam zegt over IT-Workz: "Ze zijn flexibel, snel met oplossingen en medewerkers denken mee en weten wat het is om te ondersteunen". 

 

Meer informatie
Voor meer informatie over de digitale werkplek klik hier. Heb je vragen of wil je meer informatie over de ICT-oplossingen voor het onderwijs van IT-Workz? Neem dan contact op met onze accountmanager Anne Steverink via a.steverink@it-workz.nl of onze salesafdeling via sales@it-workz.nl.

Stappen voorwaarts

  • Met de uitbesteding van ICT aan IT-Workz heeft CSB nu ‘zeven mijls’ passen gezet met haar onderwijs en het aanbieden van adaptief en innovatief onderwijs. Het is betrouwbaar en degelijk.

    Mart Heertjes

    Hoofd bedrijfsvoering bij CSB Amsterdam

Vragen? Neem contact met ons op, of bel ons direct: 088-4896700

Stap 1

Vul het contactformulier in

Stap 2

Wij nemen binnen 24 uur contact me je op

Stap 3

We sturen de gewenste informatie toe, of plannen een afspraak in

Anne Steverink

accountmanager