Webinar Het 'Nieuwe Normaal': Hoe veilig is jouw onderwijsomgeving?

Hoe veilig is de IT-omgeving van jouw onderwijsorganisatie? Corona heeft het thuiswerken en leren in een stroomversnelling gebracht. De hybride leeromgeving is door veel scholen mogelijk gemaakt. Een fantastische prestatie. Er wordt zowel vanuit school als thuis geleerd en gewerkt. Data gaat heen en weer. Naar computers op school en in de cloud. Maar hoe veilig is jouw IT-omgeving? Hoe weet je of de infrastructuur wel of niet kwetsbaar is?

Cybercriminelen zien ook kansen in deze pandemietijd. Gijzeling van data, financiële gevolgen, datalekken, reputatieschade; je moet er niet aan denken!

Het is niet alleen de verantwoordelijkheid van jouw IT-organisatie. Gebruikers zoeken ook vaak alternatieven die wellicht niet wenselijk zijn. Security is complex en bestaat voor 50% uit techniek en voor 50% uit awareness.

Graag nodigen wij bestuurders, management en IT-verantwoordelijken uit voor onze webinar: ‘Het Nieuwe Normaal': Hoe veilig is jouw onderwijsomgeving?' op donderdag 1 december om 15:00 uur. Daarin bespreken onze experts hoe je jouw IT-omgeving en infrastructuur veilig kunt houden.