IT-Workz ondersteunt scholen bij afstandsonderwijs

Het zijn uitdagende tijden voor het onderwijs. Met de recente sluiting van alle scholen in het basis- en voortgezet onderwijs wordt afstandsonderwijs de norm voor komende periode. IT-Workz ondersteunt scholen bij het inzetten van de juiste digitale middelen voor online lesgeven.

De komende tijd is het onderwijs nog meer aangewezen op de juiste werking en het gebruik van digitale middelen. Onderwijsinstellingen zijn in de volle breedte afhankelijk van hun online middelen voor de overstap naar afstandsonderwijs.


IT-Workz staat klaar voor het onderwijs

Heeft jouw onderwijsinstelling ondersteuning nodig? Heb je bijvoorbeeld vragen over de inzet van digitale middelen of het inrichten en faciliteren van lesgeven op afstand? Voor alle ICT-uitdagingen waar je als school de komende tijd mee te maken krijgt staan de onderwijsconsultants van IT-Workz voor je klaar. Wij denken graag mee, beantwoorden vragen en geven praktische tips en advies. 

Wil je jouw vraag stellen aan een van onze collega's of direct ondersteuning? Neem hiervoor contact met ons op via telefoonnummer 088 - 489 67 00 of mail naar info@it-workz.nl.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere scholen met afstandsonderwijs of wil je direct aan de slag? Bezoek dan onze thema-pagina voor een overzicht van actuele content en informatie over lesgeven op afstand. 

 

 

 

P.S. Speciaal voor het onderwijs zijn we nu per mail 24/7 bereikbaar. Deze mail wordt ook buiten de reguliere tijden en in weekenden en op feestdagen gelezen. Zo ben je verzekerd van een snel antwoord op jouw vraag. 

We wensen alle onderwijsprofessionals succes met de uitdagingen voor de komende tijd en alvast fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2021. 

IT-Workz


◀ Terug naar thema overzicht

Heb je vragen over dit onderwerp?
Neem dan contact met ons op via de onderstaande button.

Naar contactformulier