Leren op afstand: online vragenuurtjes Microsoft en IT-Workz

Gebeurt leren alleen binnen de muren van een school of ook daarbuiten? We zien dat leren op elk moment, op elke plaats steeds meer vorm begint te krijgen en dat ook scholen inspelen op deze ontwikkeling. Microsoft en IT-Workz bundelen de krachten om scholen bij te staan over hoe je leren op afstand goed kan inrichten. Hier komt namelijk meer bij kijken dan alleen een tool implementeren. De komende weken hebben we een aantal online vragenuurtjes ingepland, waar je terecht kan met al je vragen over 'Leren op afstand'.

Microsoft en IT-Workz bundelen de krachten om scholen bij te staan over hoe je leren op afstand goed kan inrichten. Hier komt namelijk meer bij kijken dan alleen een tool implementeren. De komende tijd hebben we dagelijks een online vragenuurtjes (start 16.00 uur) ingepland, waar je terecht kan met al je vragen over 'Leren op afstand'. Microsoft haakt zelf ook aan op 25 en 31 maart.

Hoe meld je je aan?

Klik op een van de links naast de data. In OneDrive download je het bestand door op de blauwe button te klikken. Nadat de Teams-uitnodiging is gedownload kan je hem openen en de online afspraak toevoegen aan je eigen agenda.

Dinsdag 31 maart, 16:00u: https://bit.ly/2WxgUuK

De specialisten van Microsoft en IT-Workz staan voor je klaar om al je vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

Tot dan en stel al je vragen met betrekking tot leren en werken op afstand aan de specialisten van Microsoft en IT-Workz!

Mocht je nu al meer willen weten over afstandsleren of de mogelijkheden van Office 365 of Teams in het onderwijs, neem dan gerust contact op met een van onze onderwijsconsultants via vragen@it-workz.nl of 088-4896777.