Webinar gemist? Kijk dan on-demand terug en ga aan de slag met digitaal onderwijs!

De afgelopen periode zijn er voor onderwijsprofessionals veel (digitale) events en webinars georganiseerd. Ook de onderwijsconsultants van IT-Workz hebben hieraan hun steentje bijgedragen. In dit artikel vind je een overzicht van alle webinars die onze collega's hebben georganiseerd. Wil je aan de slag met de moderne onderwijsomgeving binnen jouw school? Heb je vragen over veiligheid en privacy binnen Office 365? Of ben je benieuwd hoe je de overgang naar de cloud vorm geeft? Bekijk dan onderstaande webinars:

Tevreden eindgebruikers en een beheersbare omgeving met Office 365 - Opnamedatum 24 maart 
Wil jij meer weten over de succesfactoren die een rol spelen bij ICT-veranderingen? Ben je benieuwd hoe je grip houdt op Office 365 in het onderwijs? Hoor je graag hoe je weerstand trotseert en techniek kunt vertalen naar echte meerwaarde voor het onderwijs? Kijk dan de webinar Tevreden eindgebruikers en een beheersbare omgeving met Office 365 terug. 

 

Les op afstand en weer bij elkaar met Office 365 en Teams - Opnamedatum 11 juni 
Ben je werkzaam in het onderwijs en wil je weten wat er allemaal komt kijken bij het leren op afstand? Wil jij leren van de ervaringen van andere scholen, weten hoe je lespakketten op deze nieuwe werkelijkheid kunt inrichten en hoe je dit nieuwe digitale onderwijs als school kunt inrichten met behulp van ICT? Dan bekijk je de webinar Les op afstand en weer bij elkaar terug. 

 

Teams veilig inrichten voor jouw school - Opnamedatum 7 juli
In dit webinar delen Office 365 consultants Onno Sidler en Niels van Beers tips en ervaren voor een veilige Teams omgeving in het nieuwe schooljaar. Inclusief whitepaper en een security checklist voor jouw school. Bekijk de webinar Teams veilig inrichten hier terug. 

 

Op weg naar de moderne onderwijsomgeving - Opnamedatum 27 oktober
Hoe ga je om met docenten die vanuit huis werken of (een deel van de) leerlingen die op afstand lessen moeten volgen of examens afleggen? En wat betekent dit voor de ICT situatie binnen jouw school? 

In dit webinar worden de praktijkervaringen van twee scholen met digitaal onderwijs en de stappen die zij gezet hebben hierin gedeeld. Van de uitrol van Office 365 en het werken met nieuwe applicaties als Teams, OneNote en Forms, tot het maken van werkafspraken en het ontwikkelen van ICT-beleid voor de school. 


De techniek achter het moderne klaslokaal (DLWO) - Opnamedatum 17 november
In dit webinar (speciaal voor ICT'ers) laten onze experts zien wat hier allemaal bij komt kijken en welke faciliteiten en techniek jouw school nodig heeft om hier stappen in te zetten. Je krijgt inzicht in de techniek achter de digitale leer- en werkomgeving (DLWO) voor jouw school én hoe je dit in de praktijk toepast.  

 

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere scholen met afstandsonderwijs of wil je direct aan de slag? Bezoek dan onze thema-pagina voor een overzicht van actuele content en informatie over lesgeven op afstand.


◀ Terug naar thema overzicht

Heb je vragen over dit onderwerp?
Neem dan contact met ons op via de onderstaande button.

Naar contactformulier