Slim gebruik maken van technologie en bijdragen aan de onderwijskwaliteit van nu

Heb je ondersteuning nodig bij de digitale transformatie van jouw onderwijsinstelling?

Onderwijskennis en expertise onder een dak

Als strategische Educational Technology partner verzorgt IT-Workz elk aspect van automatisering en informatisering voor onderwijsinstellingen. Wij zijn ontstaan vanuit het onderwijs. Met de unieke combinatie van IT-expertise en onze kennis van het onderwijs, vertalen wij maatschappelijke en technologische ontwikkelingen naar praktische onderwijsoplossingen. Oplossingen die bijdragen aan onderwijsvernieuwing en de kwaliteit en duurzaamheid van het onderwijs.

 

Wij geloven dat het onderwijs zich bezig moet kunnen houden met datgene wat echt belangrijk is: goed en eigentijds onderwijs geven. De vraag is niet óf ICT hierbij ingezet worden, maar hoe. Wil je ook samen werken aan slimmer onderwijs? Wij helpen je graag vooruit.

 

 

IT-Workz helpt bij:

 • Flexibel en effectief (samen)werken
 • Kosten besparen
 • Beheren en optimaliseren van de ICT-infrastructuur
 • Volledige ontzorging van de ICT-dienst
 • Analyseren behoefte en adviseren ICT-oplossingen
 • Verdieping van het onderwijs

Tevreden klanten!

 • Op basis van een Europese Aanbesteding hebben wij de regievoering over de totale ICT-dienstverlening van het ROC Horizon College gegund aan IT-Workz. IT-Workz heeft conform de afspraken de transitie van de ICT-omgeving vanuit één datacentrum naar de Azure cloud met succes uitgevoerd. Het project was complex qua techniek en stakeholdermanagement. Vanuit het perspectief van de opdrachtgever heeft IT-Workz ruimschoots voldaan aan wat wij hebben gevraagd.

  Jacques Smeets

  Chief Information Officer bij het Horizon College

 • De DigiCampuz geeft SOML en hun 10.000 gebruikers de mogelijkheid om tijd- en plaats onafhankelijk te werken. Voor SOML is dit een must.

  Leon van Lare

  Manager ICT bij SOML

 • De kick-off van het project Office 365/Campuz 365 samen met IT-Workz was zeer geslaagd. Al onze vo-scholen stappen volgend jaar over naar dit platform, waarbij we vanuit één account alle online diensten kunnen bereiken. De komende tijd willen we onze collega's enthousiasmeren en inspireren door de mogelijkheid te laten zien, daarna volgen de trainingen en daarna worden de nieuwe mogelijkheden in de eigen omgeving toegepast.

  Henk Orsel

  Manager Informatisering en Automatisering

 • Complimenten voor de manier waarop Sabrina en ook Niek deze week ons identity management project hebben begeleid. Echt super hoe snel er steeds gehandeld en meegedacht werd.

  Hans Miegielsen

  Beleidsadviseur ICT en IBP INOS

 • Begin 2018 heeft SORG alle werkplekken van medewerkers in het project 'Mijn Mobiel Apparaat' (MMA) omgezet naar een destijds actuele werkplekomgeving. SORG heeft met het project 'Werkplek 2020', weer samen met IT-Workz, het doel bereikt: een actuele hedendaagse werkplekomgeving voor leerlingen, studenten en medewerkers.

  Gerrit Lokhorst

  Technisch Architect en Projectleider SORG

Over IT-Workz

Als strategische Educational Technology partner verzorgt IT-Workz elk aspect van automatisering en informatisering voor uw onderwijsinstelling. Wij kunnen ons onderscheiden, omdat onze organisatie niet alleen de technologische ontwikkelingen met didactische mogelijkheden omarmt, maar deze ook toepast in het onderwijs en het leren.

Meer over ons

 

Onze aanpak

Door onze kennis en expertise van het onderwijs zijn wij in staat de technologische ontwikkelingen te vertalen naar praktische toepassingen voor het onderwijs.

 • Leren

  Onze focus ligt op het onderwijs zodat wij alle aspecten die belangrijk zijn voor een school leren kennen en begrijpen.

 • Verbinden

  Ervaring opdoen bij verschillende scholen helpt ons onze producten en diensten te verbeteren en zo nog beter bij het onderwijs aan te kunnen sluiten.

 • Innoveren

  We kijken samen met de school vooruit om aan te kunnen blijven sluiten bij de belevingswereld van leerlingen nu en in de toekomst.