Online beleidssessie


Snelheid


Creativiteit


Betrokkenheid

Afspraken en beleid voor Office 365 in het onderwijs

 

Kennis over de applicaties, digitaal samenwerken en mogelijkheden van Office 365 vormt een goede basis voor de volgende stap: de uitrol van Office 365 binnen de school. Voor een toekomstbestendige inrichting is een ontwerp nodig passend bij de visie en strategie van de school én het schoolbeleid over digitaal samenwerken. Daar ondersteunen wij bij middels de Online beleidssessie: gezamenlijk stellen we het beleid op voor Office 365 binnen jouw school. 

 

 

Na de Online beleidssessie:

  • Heeft de school beleidsafspraken vastgesteld voor digitaal samenwerken die passen bij de visie en strategie

  • Ontvangt de school een advies en functioneel ontwerp voor een veilige, beheersbare en toekomstbestendige Office 365-omgeving

  • Kan de school starten met de inrichting volgens het functioneel ontwerp


Vraag nu direct meer informatie aan over de Online beleidssessie en onze onderwijsconsultants nemen zo snel mogelijk contact op. 

 

 

Zo werkt het:

Tijdens de Online beleidssessie (een sessie van 3 uur) van IT-Workz nemen onze onderwijsconsultants de bestaande beleidsafspraken met de deelnemers van de school door en worden de nieuwe beleidsafspraken voor digitaal samenwerken stap voor stap opgesteld. Naast het veiligheidsaspect komt ook de beheersbaarheid van de omgeving aan de orde. Zonder beleidsafspraken is er kans op een wildgroei aan Teams die zorgen voor verlies aan grip en daarmee een risico op informatiedeling aan onbevoegden. In de beleidsessie werken we met een afspiegeling van medewerkers uit jouw school, om alle afhankelijkheden voor de verschillende doelgroepen in kaart te brengen.

Het advies dat na afloop wordt opgesteld is de basis voor het functionele ontwerp van de Office 365-inrichting en dient ook als input voor het adoptieplan. Met dit ontwerp is de school klaar om digitaal samen te werken in een veilige, beheersbare en toekomstbestendige omgeving van Office 365.

Wil jouw school meer weten over de applicaties en mogelijkheden van Office 365 voor online samenwerken? Bekijk dan ook onze Online Pressure Cooker pagina. 

Heb je vragen over dit onderwerp?
Neem dan contact met ons op via de onderstaande button.

Naar contactformulier