Het Onderwijslab

Dé plek om samen te werken aan onderwijsvernieuwing. Een inspirerende ruimte met veel mogelijkheden.

Ontdek het Onderwijslab

Het Onderwijslab biedt alle ruimte om samen te werken aan onderwijsvernieuwing. De in het Onderwijslab aanwezige ICT-middelen staan volledig tot uw beschikking. Van tablets, robots tot een 3D-printer.

Uw team gaat geïnspireerd naar huis, boordevol ideeën die direct toepasbaar zijn in het onderwijs van vandaag en morgen.

Dit biedt het Onderwijslab:

  • Ruimte voor 30 tot 40 personen

  • De nieuwste ICT-toepassingen

  • Begeleiding en invulling van uw bijeenkomst

  • Veelzijdige en inspirerende ruimte


Compleet verzorgd of uw eigen invulling

Iedere school en ieder team is anders. Daarom laten wij uw studiedag, bijeenkomst of workshop helemaal op uw wensen aansluiten. In een intakegesprek formuleren wij met u de doelstellingen die u voor ogen heeft. Samen stellen we een programma op dat past bij de ontwikkelingen, ambities en realiteit van uw school.

Naast de door ons verzorgde workshops is er uiteraard ook ruimte om uw eigen invulling aan de dag te geven! Bent u geïnteresseerd in de ruimte, maar verzorgt u het programma liever zelf? Ook dan bent u van harte welkom.

Met grote regelmaat organiseren we themasessies en masterclasses in het Onderwijslab. De onderwerpen van deze sessies lopen uiteen van leren programmeren tot design thinking in de klas. Meer weten? Bekijk deze pagina.

Wilt u samen met uw collega’s en keer buiten de school werken aan onderwijsvernieuwing met ict? Kom dan naar ons Onderwijslab. Ons team van gedreven, ervaren professionals ondersteunt u bij de invulling van het programma. Wij bieden een breed scala aan praktisch ingestoken, inspirerende trainingen en workshops. Denk hierbij aan thema’s als tablets in het onderwijs, flipping the classroom, 21st century skills, mediawijsheid, gamification, het maken en inzetten van educatieve video’s, visie ontwikkeling, verandermanagement en meer. Neem contact met ons op voor meer informatie en beschikbaarheid.


Ervaringen van bezoekers

 “Een boven verwachting innoverende dag vol bruikbare ideeën en met stof tot nadenken en tot discussie.”

 “Fantastische omgeving om in alle rust, maar ook met gezelligheid, veel inspiratie op te doen die we ook ECHT kunnen gebruiken.”

“Inspirerend, waardoor ik een hoop energie en ideeën heb gekregen om in mijn lessen te gaan gebruiken.”

 

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

Bezoekadres

Ecustraat 9a

4879 NP, Etten-Leur

Nederland

Routebeschrijving

Postadres

Postbus 348

4870 AH, Etten-Leur

+31 88 - 489 6700 info@it-workz.nl