Ondersteuning bij afstandsonderwijs

Zet de juiste digitale middelen in voor jouw school

 

Met de recente sluiting van alle scholen in het basis- en voortgezet onderwijs wordt afstandsonderwijs de norm voor komende periode. Gelukkig is er de afgelopen tijd ervaring opgedaan in het werken met Office 365 en de inzet van Teams voor digitaal lesgeven. Er is veel bereikt en een basis neergezet waar docenten en leerlingen op verder kunnen bouwen. 

 

Onze onderwijsconsultants staan klaar voor scholen in deze uitdagende periode en hebben een inventarisatie gemaakt van actuele informatie en uitingen. Zo zet je als school de juiste stappen met afstandsonderwijs. Op deze pagina vind je een overzicht van onder meer webinars over de inzet van Office 365 en Teams, whitepapers door experts, blogposts en meer. 

 

 

Onderwijsgroep Galilei is klaar voor digitaal onderwijs:


"Zonder dat we het wisten, waren we er als school klaar voor om digitaal onderwijs te gaan verzorgen, binnen een digitale leer- en werkomgeving die daar volledig op is ingericht.” 

 

 

Benieuwd naar dit verhaal uit de praktijk? 

 

Onze onderwijsconsultants helpen bij afstandsonderwijs

 

Wil jouw onderwijsinstelling versneld aan de slag met Teams en Office 365? Of heb je ondersteuning nodig bij het inrichten van een digitale leer- en werkomgeving (DLWO)? Onze onderwijsconsultants helpen je graag om de juiste stappen te zetten en vragen te beantwoorden.  

 

 

 

                

 

Bekijk onze webinars en ga aan de slag met digitaal onderwijs

 

De afgelopen periode zijn er voor onderwijsprofessionals veel (digitale) events en webinars georganiseerd. Ook de onderwijsconsultants van IT-Workz hebben hieraan hun steentje bijgedragen. In dit op deze pagina vind je een overzicht van alle webinars die onze collega's het afgelopen jaar hebben georganiseerd en kun je deze terugkijken. 

 

Bekijk de on-demand webinars Office 365 en Teams

 

Uit de praktijk: Stichting Scholengroep Leonardo Da Vinci Leiden zet volgende stap in digitaal onderwijs

 

Van een crisisbestendige naar een toekomstbestendige aanpak: sinds de intelligente lockdown is de digitale transformatie binnen Stichting Scholengroep Da Vinci Leiden een flink aantal versnellingen doorgeschakeld. In dit interview deelt Sander van Tongeren (Hoofd ICT van de scholengroep) zijn ervaringen. 

 

Bekijk de case

FAQ: Afstandsonderwijs met Office 365 en Teams

Want wat doe je als docent nu leerlingen vanuit huis de les moet volgen? En hoe zorg je voor een veilige digitale omgeving nu
systemen vaker van buitenaf worden benaderd? In de whitepaper: Office 365 en Microsoft Teams voor afstandsonderwijs gaan onze experts in op de laatste ontwikkelingen en innovaties binnen Office 365, Teams en veelgebruikte applicaties voor digitaal onderwijs.

 

 

Heb je vragen over dit onderwerp?
Neem dan contact met ons op via de onderstaande button.

Naar contactformulier