Microsoft Teams

Microsoft Teams voor het onderwijs

Binnen de onderwijsbranche zien we een toenemende vraag naar het gebruik van Microsoft Teams. Als Microsoft Gold Certified Partner ondersteunen we instellingen bij het digitaliseren en innoveren van het onderwijs.

 

Microsoft Teams is het digitale verzamelpunt die gesprekken, inhoud, opdrachten en applicaties op één plek samenbrengt. Je kunt hierdoor heel eenvoudig digitaal samenwerken in een team. Creëer samenwerkende klaslokalen, maak verbinding met professionele onderwijsgroepen en communiceer met schoolpersoneel, allemaal vanuit Office 365 voor onderwijs.

Dé applicatie voor betere samenwerking

  • Samenwerkende klaslokalen creëren

  • Personaliseer het onderwijs met opdrachten

  • Een hub voor elke soort teamwork

  • Samenwerken in een veilige omgeving

  • Afgestemd op persoonlijke behoeftes


Microsoft Teams & Office 365

Teams is onderdeel van Office 365 waardoor het nog makkelijker wordt om samen te werken binnen onderwijsteams. Bestanden die je bijvoorbeeld in Word, Excel en PowerPoint maakt, deel je heel eenvoudig direct binnen Microsoft Teams. Dat scheelt veel mailverkeer. En vanuit Teams kan iedereen direct en zelf tegelijk aan de documenten werken. Super handig.

Microsoft Teams biedt in combinatie met de andere Office 365-applicaties ongeëvenaarde mogelijkheden. Het bevat alle tools die nodig zijn voor efficiënt (samen)werken vanuit de cloud.

Lees ook de blog van onze innovatieconsultant Onno Sidler: Uitstekend samenwerken met Microsoft Teams

Handleiding: Aan de slag met Microsoft Teams voor docenten

 

Heb je vragen over dit onderwerp?
Neem dan contact met ons op via de onderstaande button.

Naar contactformulier