ICT afstudeer- en stagemogelijkheden

Je afstudeerstage bij ons is het perfecte startpunt van je loopbaan.

Stage- en afstudeermogelijkheden

Wij werken voor het onderwijs en vinden het heel belangrijk dat studenten ook goede praktijkervaring op kunnen doen. Daarom bieden wij leerzame en uitdagende stage- en afstudeermogelijkheden.

Voor toekomstige IT-ers zijn we een interessante organisatie, omdat we bijna alle IT-expertises in huis hebben en je bij ons kennis kan maken met een complexe IT-omgeving. Bovendien zien we onze stagiairs en afstudeerders ook als pool van toekomstige medewerkers. We hebben veel medewerkers, die ooit zijn gestart als stagiair en nu een mooie carrière binnen ons bedrijf hebben.

De meeste plaatsen hebben we voor:

mbo ICT beheer Niveau 4
hbo software-ontwikkeling
hbo Informatica
mbo secretarieel

Maar ook als je een hbo- of wo-opleiding volgt in een andere richting, zoals HRM, Bedrijfskundige Informatica, of Onderwijsinnovatie, dan hebben we diverse afstudeer- en stagemogelijkheden.

Als je mbo ICT-beheer niveau 3 volgt, kun je stage lopen bij PC-support, een servicedesk voor studenten door studenten.
Hier help je studenten met al hun ICT-vragen.

Regelmatig bieden we ook BBL-plekken aan voor mbo ICT-beheer of mbo-secretarieel. Je vindt deze dan bij onze vacatures.

Bij ons kun je een stage- of afstudeeropdracht kiezen die al gedefinieerd is, maar we staan ook altijd open voor eigen inbreng. Heb je een eigen idee? Laat het ons weten, dan kijken we of het bij ons past.

Ben jij een gedreven en ambitieuze student, die zowel goed zelfstandig als in teamverband kan werken en heb je interesse in IT-Workz, mail dan je CV, wat voor stage- of afstudeeropdracht je wil gaan doen en voor welke periode, naar solliciteren@kofschipgroep.nl.

Ervaringen stagiaires

 • Gedurende half jaar heb ik stage gelopen op de HR afdeling van IT-Workz. Ik kwam hier terecht in omgeving waar mijn ontwikkeling centraal stond en waar ik alle kans kreeg om te ontdekken wat ik leuk en interessant vond. Hier heb ik de juiste basis gelegd voor mijn carrière als toekomstig professional. Het is een stage die mij altijd bij zal blijven

  Yara

 • Tijdens mijn opleiding HBO informatica aan Avans in Breda kreeg ik de kans om als stagiaire te starten bij IT-Workz. Dat is goed bevallen, want ik werk nu nog steeds bij IT-Workz. Tips voor aankomende stagiares: zo veel mogelijk zelf dingen uitzoeken, daar leer je het meeste van. Echter, zit je vast, dan uiteraard vragen stellen aan je begeleider.

  Bob

 • Tijdens mijn stage heb ik heel veel verschillende werkzaamheden mogen doen. Ik heb mee mogen helpen met de werkzaamheden van de BBL studente die toen bij de receptie zat. Daarnaast heb ik ook verschillende werkzaamheden voor de afdeling HR gedaan. Ook heb ik diverse keren mee mogen helpen bij een evenement. IT-Workz is een super leuk bedrijf!

  Lara

 • Voor mijn opleiding tot directiesecretaresse heb ik stage gelopen bij IT-Workz. Ik kijk terug op mijn stageperiode als een leerzame tijd. Hoe langer je hier zit, hoe meer verantwoordelijkheden je krijgt. Het wordt gewaardeerd als je initiatief toont en laat zien dat je dingen wil leren. IT-Workz is een fijn bedrijf om stage te lopen. Je krijgt de kans om van je fouten te leren en wordt niet anders behandeld omdat je ‘maar een stagiair’ bent.

  Melissa Gijzen