Werken bij IT-Workz

IT-Workz is de grootste ICT werkgever van West-Brabant. Maar liefst 100 professionals werken dag in dag uit om het onderwijs beter te maken, dankzij een slimme inzet van IT in primaire en secundaire processen. We werken voor 120 vo- en  mbo-scholen in heel Nederland en beheren 12.000 werkplekken en 65.000 accounts voor leerlingen en onderwijsprofessionals. We lopen voorop als het gaat om het gebruik van de nieuwste technieken in diverse besturingssystemen. IT-Workz biedt hoogwaardige ICT-oplossingen aan in samenwerking met A-merk business partners, zoals Microsoft, HP, Cisco en Apple.

 

Wie zijn we?

De medewerkers van IT-Workz zijn gedreven, tonen ondernemerschap, hebben visie en durf. Hierdoor ontstaat een dynamische werkomgeving waarbinnen mensen de kans krijgen al hun talenten te ontwikkelen en te gebruiken.

Werken bij IT-Workz betekent:

 

Klantgerichtheid

We zijn klantgericht en denken mee met de ontwikkelingen van klanten.  We verwachten een klantgerichte instelling en geven je de ruimte om je verantwoordelijkheid op te pakken en waar te maken. We denken daarbij niet alleen aan de externe klanten, maar ook aan onze interne klanten ofwel onze directe collega’s omdat we een goede samenwerking heel belangrijk vinden.    

 

Innovatie

IT-Workz is een innovatief bedrijf en dit betekent dat we je uitdagen met ideeën te komen en deze uit te werken. We doen een beroep op je creativiteit en zelfstandigheid.  Ons dienstenpakket is heel breed en dit betekent dat we veel uitdagende projecten op  de verschillende IT-vakgebieden , maar vooral ook op het gebied van ‘educational technology’.

 

Trots

Onze medewerkers zijn betrokken en trots om bij IT-Workz te werken. We geven ruimte om te groeien en dagen je uit steeds het beste van jezelf te geven.  We willen daarbij optimaal gebruik maken van jouw talenten en je kwaliteiten en proberen die steeds verder te versterken.

 

De ontwikkelingen binnen de IT gaan snel. Onze vakmensen volgen deze ontwikkelingen op de voet en worden in de gelegenheid gesteld hun vakmanschap ook in de praktijk toe te passen.

 

Uitdagende en plezierige werkomgeving

“Wat een mooi kantoor met een plezierige, energieke en toch rustige werksfeer”. Dit een uitspraak die we vaak horen. De werkomgeving is zo ingericht dat jij je werk optimaal kunt uitvoeren en je flexplek kan uitzoeken op de werkzaamheden die je doet. 

 

Er hangt een informele en dynamische sfeer en de collegialiteit is hoog. Door het jaar heen worden verschillende activiteiten georganiseerd met veel gezelligheid en plezier en soms een sportieve uitdaging.